Segueix-nos a les xarxes socials:

El concurs d'Instagram del Carnaval de Solsona canvia els seus premis

El concurs d'Instagram del Carnaval de Solsona canvia els seus premisdavid aubarell

La setena edició del Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram mantindrà el premi valorat en 130 euros però canviarà a quina finalitat es destinen aquests diners. Així, el guanyador o guanyadora obtindrà un abonament per a l'edició del Carnaval de l'any que ve, un paquet de cerveses artesanes La Boja (per a majors d'edat), un lot de productes agroalimentaris del territori i un parell d'entrades per a la visita «Tasta Solsona» a càrrec de Solsona Experience.

Qui vulgui participar al concurs ha de ser major de 16 anys, tenir un perfil públic o obert a Instagram, seguir els comptes @solsonaturisme i @carnavalsolsona i identificar les fotos amb les etiquetes #carnavalsolsona2020, #50CarnavalSolsona i #Solsonaturisme entre el 15 de febrer i l'1 de març.

El jurat, format per representants de l'Associació de Festes del Carnaval de Solsona i l'Ajuntament i professionals de la fotografia, escollirà les fotos finalistes en funció de l'originalitat i el valor artístic, identificatiu i genuí de la festa. Per resoldre el concurs, el 65 % de la puntuació es determinarà per votació popular a les xarxes socials fins al 15 de març.

Prem per veure més contingut per a tu