Segueix-nos a les xarxes socials:

La UBIC de Solsona engega una nova campanya basada en un joc de preguntes

La iniciativa, inspirada en el Trivial, finalitzarà amb un sorteig en el què el guanayador es pot emportar un premi de 1.000 euros

La UBIC de Solsona engega una nova campanya basada en un joc de preguntes| Arnau Valverde

La Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Solsona engegarà una nova campanya per potenciar el comerç de la ciutat a través d'un joc de preguntes que es durà a terme des de principis d'agost fins al 30 de novembre i que finalitzarà amb un sorteig de 1.000 euros per gastar en els establiments de la UBIC Solsona.

"Ubica't" és el nom de la campanya i també de l'aplicació que han creat cinc joves: Isis Ester, Uriol Gilibets, Joan Solé, Kiku Solé i Gemma Colell en la què es centrarà aquesta iniciativa. El joc està inspirat en el Trivial, és a dir, que s'hauran d'aconseguir formatgets de color a base de respondre preguntes correctament. Per accedir a les preguntes els usuaris hauran de visitar els establiments adherits a la UBIC on hi trobaran uns cartells amb uns codis QR que, escanejant-lo's amb l'aplicació del joc que estarà disponible a partir de principis d'agost, faran aparèixer una pregunta que en cas de respondre-la correctament donarà un formatget a l'usuari.

Els colors dels formatgets estan repartits pels establiments de la UBIC i dividits en 5 zones diferents. Per aconseguir tots els formatges s'hauran de respondre almenys cinc preguntes correctament de cada zona.

Els usuaris hauran de respondre preguntes sobre la història o sobre curiositats dels establiments de Solsona, sobre coneixement de la ciutat i de la UBIC o bé reconèixer de quin establiment és la imatge que apareix en la pregunta. De moment hi ha prop de 200 preguntes però els creadors de l'aplicació confien en arribar a 500.

Un cop s'aconsegueixin tots els formatgets, el 12 de desembre es realitzarà un sorteig entre els que hagin completat el joc en el qual el guanyador s'emportarà 1.000 euros a gastar en els comerços de la UBIC de Solsona.

Prem per veure més contingut per a tu