L'Ajuntament de Solsona ha licitat la substitució de la gespa artificial del camp de futbol municipal en espera de la reparació del mur esllavissat que impedirà disputar els partits del CF Solsona durant bona part de la temporada.

El projecte s'ha posat a concurs amb un cost de prop de 275.000 euros amb IVA inclòs i es preveu que tingui un termini d'un mes des de l'inici de les actuacions que hauran de començar un cop es repari el mur de l'institut Francesc Ribalta. El camp de futbol de Solsona està pavimentat amb gespa artificial des de l'any 2006. 14 anys després la gespa artificial ha esgotat la seva vida útil i presenta un desgast en la seva superfície a més d'irregularitats en la uniformitat en la seva base.

A més de substituir la gespa existent, 6.864 metres quadrats, també es preveu ampliar-la fins al mur de tancament situat al nord del camp de futbol afegint-ne 363 metres quadrats més de gespa a més de renovar les infraestructures de manteniment i seguretat de la instal·lació com els aspersors, les porteries o les tanques de seguretat, entre d'altres.

Es tracta de l'actuació més cara d'aquest any i una de les més cares de la legislatura després de la construcció del nou tanatori.