Sant Llorenç de Morunys disposarà del seu nou gimnàs municipal aquest dimarts. El projecte es va iniciar fa gairebé un any però es va veure paralitzat per culpa de la crisi sanitària provocada per la covid-19, que va aturar gran part de les obres que s'estaven realitzant en aquell moment.

D'aquesta manera, el municipi de la vall de Lord tindrà finalment aquest equipament municipal. Segons va afirmar a Regió7 l'alcalde de Sant Llorenç, Francesc Riu, la motivació per fer-lo va ser «poder gaudir de les mateixes instal·lacions que qualsevol altre municipi» perquè «el fet de tenir pocs habitants no hauria d'impossibilitar el dret de gaudir d'un espai esportiu». Fins ara l'únic gimnàs del municipi que hi havia era privat. El consistori en pagava el lloguer i part de la despesa per mantenir-lo obert.

El nou equipament està situat a la planta baixa del poliesportiu de Sant Llorenç de Morunys, que fins ara estava sense ús.

De moment el gimnàs estarà obert de dimarts a divendres de 17 h a 21 h i el dissabte de 9 h a 13 h. Les quotes van dels 30 euros als 8 per l'entrada d'un dia i entre les activitats que s'hi oferiran hi ha pilates, càrdio, steps o classes especialitzades en tonificació muscular.