Un total de 9 formatgeries de l'àmbit de Regió7 van ser guardonades al concurs de formatges artesans del Pirineu celebrat durant la Fira de Sant Ermengol a la Seu d'Urgell. D'entre les formatgeries de Cerdanya, Alt Urgell i Solsonès va destacar la del Miracle, que va guanyar el premi al millor formatge artesà pel jurat infantil amb "La Gàrgola", mentre que "Blau" de la formatgeria Reixagó d'Olost va rebre el premi al millor formatge pel jurat professional.

La resta de formatgeries premiades amb un dels tres diplomes en què es classifiquen els tres millors formatges de cada una de les 16 categories existents van ser Castell-Llebre, Serrat Gros, Formatges de l'Abadessa, Molí de Ger, Cal Majuba, Vall de Meranges, Mas d'Eroles i L'Oliva.

Al concurs de formatges de la Fira de Sant Ermengol hi van partipar més de 40 formatgeries artesanes del Pirineu en 16 categories diferents. Enguany, degut a la covid-19, el concurs es va dur a terme a porta tancada i amb tests d’antígens previs a la quarantena de membres del jurat del certamen.