El local de la piscina comença l’estiu amb un seguit de millores encetades durant els últims mesos. Amb el subvencionament del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) s’han dut a terme millores per a contribuir a l’estalvi energètic, l’autoabastiment i la cura al medi ambient. S’han substituït vidres i fusteries exteriors de l’edifici per materials amb classificació a la permeabilitat a l’aire classe 4, la de major estanquitat, amb trencament de pont tèrmic i doble envidrament de baixa emissió de gas Argó.

S’ha fet també una instal·lació fotovoltaica de 6,56 KW d’autoconsum a l’edifici de la piscina per reduir el cost energètic i disminuir les tones de CO2 que s’emeten a l’atmosfera.

També s’ha remodelat la cuina per adequar-la a l’ús de bar o restaurant i poder oferir un servei de qualitat, eficient i viable econòmicament. S’ha pavimentat i enrajolat i s’han realitzat instal·lacions de ventilació i sortida de fum, il·luminació i gas. La cuina ara compta amb equipament nou. Els electrodomèstics s’han canviat per nova maquinària d’acer inoxidable. A més, l’espai s’ha organitzat perquè es generi un circuit coherent amb el mínim de creuaments.

Finalment, s’ha invertit en la reparació de la coberta de l’edifici. Va quedar danyada després de les fortes pluges del mes de setembre de 2021, quan un arbre va caure sobre la coberta de l’escenari de la sala. Es van trencar teules, bigues i el fals sostre i es va obrir un forat. Es va fer un apuntalament provisional fins la recent reparació total.