Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell Comarcal aprovarà la cinquena plaça del Servei d'Assistència Tècnica

El ple de l'ens sotmetrà a votació la modificació de la seva plantilla orgànica durant la sessió d'aquest dijous

El Consell Comarcal aprovarà la cinquena plaça del Servei d'Assistència TècnicaCC Solsonès

Si no hi ha cap contratemps de darrera hora, el Ple del Consell Comarcal del Solsonès d’aquest dijous aprovarà la modificació de la plantilla orgànica de l’entitat comarcal a fi d’adaptar-la a la contractació d’un nou efectiu pel servei d’assistència tècnica als ajuntaments de la comarca (SAT).

El servei d’assistència tècnica (SAT) presta funcions de secretaria i intervenció en onze dels quinze ajuntaments de la comarca, concretament a tots menys a La Coma i la Pedra, Olius, Solsona i Sant Llorenç de Morunys, que ja tenen personal propi per desenvolupar aquesta funció. Actualment, el Consell Comarcal del Solsonès disposa quatre efectius per portar a terme aquesta funció, els quals s’ampliaran en un més.

El fet de poder disposar d’una cinquena plaça de SAT dóna compliment a la demanda reiterada d’algunes alcaldies del Solsonès en poder disposar de més hores d’aquest servei, o directament, de més personal.

El servei d’assistència tècnica als ajuntaments és un servei finançat per la Diputació de Lleida i els ajuntaments de la comarca, i suposa un estalvi econòmic molt important de cara als petits municipis, pel fet de no haver d’assumir la totalitat del cost salarial d’aquests efectius.

Prem per veure més contingut per a tu