Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsonès Obert al Món destina gairebé 3.000 euros a l'Associació Elín

El concert solidari de The Sey Sisters va omplir la plaça del Camp el 4 de setembre amb 270 assistents

El Solsonès Obert al Món (SOM) destinarà 2.754 euros a l'Associació Elín de Ceuta després de fer el recompte de les entrades del concert solidari de The Sey Sisters que es va celebrar a Solsona el passat 4 de setembre. Aquesta entitat aixopluga, dona suport i orienta persones que arriben a Ceuta creuant la tanca o a través del mar, durant la travessa que fan cap a Europa.

Els diners recaptats en els dos darrers concerts solidaris del SOM també van anar cap a Elín, les activitats i les campanyes de la qual es basen en la inclusió i la diversitat: es fan classes de castellà, es resolen dubtes sobre la situació legal de les persones migrants i es denuncien situacions de violació dels drets humans a la frontera sud.

El 10% de la recaptació de les entrades del concert solidari del 4 de setembre, juntament amb els diners que es va aconseguir amb la projecció de la pel·lícula Mediterráneo el passat mes d'abril, anirà cap al Fons d'Emergència Social de Solsona. D'aquesta manera, s'ingressaran un total de 659 euros al fons.

El grup de les germanes Sey va acompanyar el concert solidari d'un missatge antiracista plantejat des de l’esperança i les cures a ritme de soul-pop, a través de les seves tres veus.

Prem per veure més contingut per a tu