La recerca de mossèn Xavier Castelló, el religiós de 78 anys que es va perdre dijous als voltants del santuari del Lord, ha continuat aquest dilluns per cinquè dia sense èxit. Avui, l'operatiu s'ha centrat en punts de difícil accés, que els Bombers han pentinat fent ràpel.

Després de tants dies sense rastre del mossèn, els cossos de seguretat han començat a reduir el nombre d'efectius que es dediquen a la recerca. Durant el diumenge, es van fer vols en helicòpter i també rastreig terrestre amb efectius dels GRAE posant el focus en cingles i barrancs de la mola del santuari així com també el perímetre del pantà de la Llosa del Cavall. A més es va fer una búsqueda extensiva amb grups de treball coordinats pels bombers per les zones del Pla de Sallord, Camí de Torroella, Camí de Sant Jaume i La Mola.

Imatge del dispositiu de recerca establert a la mola del santuari de Lord i fotografia del desaparegut, Xavier Castelló ARXIU PARTICULAR

Aquest dilluns, en el dispositiu de recerca hi han treballat l'equip dels GRAE, dues dotacions terrestres del cos de Bombers i bombers voluntaris de la Vall de Lord que han posat el focus en punts clau de difícil accés que hagin pogut passar per alt durant els dies anteriors. El cos també ha explicat que un cop acabada la jornada caldrà tornar a valorar el futur del dispositiu de recerca.

Imatge de la recerca a l'entorn del santuari Arxiu Particular