Gran Canària va ser beneïda amb una agradable climatologia fruit de la seva privilegiada situació geogràfica i la generosa voluntat dels vents alisis. Aquests són alguns dels condicionants que li confereixen una temperatura mitjana anual de 24 graus.

Les seves platges

Gran Canària alberga 60 quilòmetres de platges en els seus 236 quilòmetres de costa. El seu litoral ha estat el pati d'esbarjo de generacions d'illencs orgullosos de poder compartir el seu tresor amb el visitant.

La seva naturalesa

L'afany per a la conservació del seu patrimoni natural ha convertit aquesta illa en un lloc en què el temps sembla haver-se aturat. Gairebé la meitat de la seva superfície és territori protegit, un llegat que assegura un nivell de puresa mediambiental extraordinari.

Les seves múltiples possibilitats

Els amants de l'esport poden gaudir gràcies al seu clima envejable i al seu entorn natural de practicar a l'aire lliure. Els amants de la muntanya estan d'enhorabona gràcies a la xarxa de camins que recorre tota la geografia de l'illa. Els que prefereixin el mar poden triar entre un variat assortiment d'activitats. Surf, windsurf o kitesurf si el que es busca és un xut d'adrenalina; o pesca esportiva i submarinisme si es prefereix una evasió completa sota la superfície.La seva gastronomia

L'illa presumeix de ser l'únic lloc d'Europa en el qual es conrea cafè, però també llueix amb satisfacció els encants dels seus productes hortofructícoles, una sucosa rebosteria i un icònic rom elaborat al celler més antic del continent.