Les plantes no només porten vida i bellesa. L'acte de cuidar-les és realment gratificant. A mesura que canvien les estacions i les nostres llars van adaptant-se a nous estils de vida, sorgeixen noves tendències. Les plantes amb flors, els arbres d'interior i les plantes comestibles seran els preferits per al 2022.

El Scindapsus pictus, també conegut com a Pothos, és una de les plantes d'interior que marcaran tendència en el 2022. Té un fullatge verd mat setinat amb plata, la qual cosa la converteix en una planta enfiladissa enlluernadora, però fàcil de cuidar. Proporciona-li molta llum perquè es mantingui forta i mulla la terra quan estigui seca.

La Monstera siltepecana és una planta enfiladissa bella, el fullatge de la qual pot entrenar-se per a grimpar. Encara que no és una planta difícil de mantenir, conrear-la fins a la maduresa requereix que es compleixin uns certs requisits. Proporciona-li llum indirecta brillant, humitat regular, una mescla de substrat rica en nutrients amb bon drenatge i una temperatura que superi els 12 °C.

El ficus umbellata és una planta d'interior d'origen africà que posseeix fulles amb forma de cor de gran grandària que prosperaran en un emplaçament amb molta llum indirecta brillant i reg moderat.