Carolina Telechea, número 2 de la llista d'ERC a Igualada, ha assegurat que si arriben al govern de la ciutat "impulsarem la creació d'un laboratori de fabricació digital de referència a Catalunya". Telechea fonamenta la proposta en "l'enorme potencial que té el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació a la nostra ciutat i comarca". I recorda que, "després de Barcelona, l'Anoia és el territori amb més empreses d'aquest àmbit".

ERC manté que Igualada "té una gran oportunitat per al desenvolupament econòmic i el posicionament de la nostra ciutat en el conjunt de Catalunya" i assegura que "treballarem per crear els instruments de formació de professionals, de capitalització i de projecció exterior perquè el sector de les TIC, organitzat al voltant de TICAnoia, sigui una de les grans apostes d'Igualada i aconseguim ser una ciutat referent en aquest àmbit.

Josep Maria Palau, candidat a l'alcaldia per ERC, ha explicat que "a la segona planta de l'Ig-Nova Tecnoespai hi ha lloc per habilitar un ampli espai de co-working, en el qual totes les persones de la ciutat que tirin endavant projectes empresarials puguin compartir l'ús de les eines tecnològiques de la nova fabricació, com ara les impressores 3D, les talladores làser, fresadores de precisió o màquines de prototipatge ràpid, entre altres iniciatives".