L'Ajuntament de Castellví de Rosanes ha posat en marxa una enquesta per saber com la ciutadania utilitza les línies de transport públic que passen per la localitat. L'objectiu del govern municipal és arribar a detectar necessitats dels veïns i veïnes de Castellví que no quedin cobertes durant els actuals serveis, i així poder orientar possibles millores.

L'alcalde, Joan Carles Almirall, afirma que "volem saber l'opinió i les necessitats dels veïns. Aquesta enquesta del servei d'autobús és una més de les que anirem realitzant en els propers mesos sobre diferents temes i qüestions del nostre municipi".

L'enquesta sobre el transport públic s'ha dividit en dos models diferents, ja que són dues línies d'autobús, les que passen pel municipi i enllacen amb localitats veïnes. L'Ajuntament ha repartit l'enquesta als domicilis i, al mateix temps, se n'han deixat còpies a l'ajuntament i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina a disposició dels ciutadans, que, si ho prefereixen, també poden contestar les preguntes a través de la web municipal.