El grup Socialistes d'Igualada ha traslladat a l'equip de govern de la ciutat les queixes de veïns de l'entorn del nou Aldi (a la zona de l'estació de bus i de tren) pels sorolls que provoca el supermercat. Els regidors socialistes asseguren que han comprovat "com l'impacte acústic dels aparells de refrigeració és molt superior al que va prometre, al seu moment, el govern de CiU i ERC".

El grup socialista ha recordat en una nota de premsa que "ja va advertir de les incomptabilitats de situar una gran superfície comercial a pocs metres dels habitatges i que per això la planificació urbanística d'aquella zona era residencial i no comercial, cosa que van canviar CiU i ERC amb la requalificació a mida que van fer pels interessos de l'Aldi".

Socialistes d'Igualada demana explicacions a CiU pels sorolls que la nova implantació comercial provoca i també "per les molèsties que els veïns de la zona tenen a causa dels camions de càrrega i descàrrega, ja que es fa pel carrer del Bisbe Perelló, que és l'únic que té habitatges, en lloc d'efectuar-se per una altra banda de l'edifici".

Per als socialistes tot plegat respon a una deixadesa per part de CiU, que va prometre que vetllaria per la compatibilitat del supermercat a la zona on està situat.