L'Hospital Sagrat Cor de Martorell ha estat el primer centre assistencial del municipi que ha rebut l'acreditació AMED, que certifica que ofereix menús saludables basats en la dieta mediterrània.

En un comunicat, l'hospital ha destacat que "aquest certificat posa de manifest que el centre ofereix servei de menjador a 40 treballadors que, diàriament, poden gaudir d'àpats mediterranis basats en una oferta gastronòmica variada i saludable".

L'acte de lliurament del reconeixement ha tingut lloc aquest matí a l'aula docent del centre de les Germanes Hospitalàries i ha estat a càrrec de la directora dels Serveis Regionals de Barcelona de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, Cristina Pérez.

El certificat el van recollir José Mª Peña, gerent de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell, i Roberto Corcuera, director regional nord de la divisió de Sanitat de Serunion, l'empresa que s'encarrega de la restauració al centre.

L'Hospital Sagrat Cor de Martorell porta a terme diferents iniciatives amb la finalitat de promoure la salut entre els seus treballadors, com per exemple la cursa i marxa solidàries de Martorell, a la qual participa bona part dels professionals del centre.

L'acreditació AMED, impulsada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, identifica i dóna visibilitat a establiments de restauració que promouen l'alimentació mediterrània. El 31 % de la població adulta catalana menja fora de casa més d'un cop a la setmana.