Els comerciants de Vilanova tenen una nova entitat on aplegar-se: Vilanova Comerç, que jugarà un paper que fins fa poc havia tingut l'entitat ACI, ara dissolta. La regidoria de Promoció Econòmica s'havia fet càrrec de l'organització de les diferents activitats comercials que abans feia l'entitat.

El president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias, de Supermercats Super Mas, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Barón, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per dinamitzar el comerç vilanoví i desenvolupar un seguit d'accions per fomentar els interessos comuns dels emprenedors locals.

El conveni té una durada de dos anys 2015-2016 i permetrà tirar endavant, segons explica Jordi Barón, diferents activitats comercials, com la botiga al carrer, la fira de Nadal i la participació a la Fira del Camí Ral, entre altres. A través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, també es contractarà una persona com a dinamitzadora comercial, que treballarà de la mà de la nova entitat.

Jordi Vilarrubias assegura que Vilanova Comerç neix amb la voluntat de representar el conjunt del comerç local, i espera, en els propers mesos, sumar el suport de molts associats. L'entitat té tres comissions de treball: una administrativa, una social que s'ocuparà de la comunicació amb el soci i una altra d'esdeveniments, que planificarà les diferents campanyes i accions comercials. L'entitat també planteja fer alguna activitat conjunta amb Igualada.