Ha estat una obra llarga, que ha arribat amb molt retard, però que, finalment, el govern de l'alcaldessa Vanesa González (un tripartit amb V365, ERC i CDC) haurà vist fet realitat. És un pàrquing de 111 places. La rotació natural faria que difícilment es pogués mantenir aquest equipament si simplement es dediqués a vehicles amb estacionament horari, però l'equip de govern ja ha plantejat des del moment inicial que hi ha d'haver una part que es dediqui a estacionament en pupil·latge. D'aquesta manera, fins al 70% de les places (77) podrien ser fixes en règim de lloguer, a 43 euros al mes. De moment, ja s'han atorgat 25 places.

L'alcaldesa González ha admès que aquesta ha estat una obra que s'ha allargat molt més del que haurien desitjat els gestors municipals. "Feia anys que el teníem aturat per un tema de pressupostos", ha afirmat.

El pàrquing s'ha posat en funcionament aquest setmana, però, de fet, els ciutadans ja hi van tenir una primera experiència. Durant la campanya comercial de Nadal, l'Ajuntament el va obrir de franc, i els vilanovins el van poder donar a conèixer, i la instal·lació va rebre bones crítiques.