El recinte de Cal Carner d'Igualada acull des d'ahir i fins avui la 15a edició de la fira Automercat, l'outlet més gran de l'Anoia en cotxes d'ocasió i de segona mà. Setze expositors presenten més de 300 vehicles en 10.000 m2.

Des de Fira d'Igualada destaquen que l'Automercat és una bona oportunitat per trobar un vehicle d'ocasió sense haver de recórrer tots els concessionaris de la ciutat. La fira ofereix la possibilitat de provar els cotxes, que tenen la garantia del concessionari. A més, entre tots aquells que es comprin un vehicle se sorteja un premi de 1.000 euros.

L'entrada és gratuïta i la fira es pot visitar de 10 a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre. Ahir, primer dia de l'Automercat, els organitzadors es van sorprendre en trobar-hi cua a l'exterior abans d'obrir. Malgrat la pluja, l'afluència d'assistents va ser alta i s'espera que entre els dos dies s'arribi a les 3.000 persones, de l'Anoia i de les comarques veïnes. El públic és una suma de persones interessades a adquirir un vehicle i d'aficionats al motor.

El president de Fira d'Igualada, Joan Domènech, destaca l'alta qualitat dels cotxes que es poden trobar a l'Automercat, a més de la gran varietat de marques, gammes i preus disponibles. "És una gran ocasió per trobar un vehicle a un preu molt ajustat i amb unes característiques molt altes", afirma. Domènech també remarca l'incentiu del sorteig, ja que la possibilitat que un comprador s'endugui els 1.000 euros és força alta, tenint en compte que la mitjana de cotxes venuts és d'entre 50 i 60 a cada edició. Pel que fa a l'impacte de l'Automercat, "les vendes que es fan aquí són la punta de l'iceberg, ja que durant les dues setmanes següents s'acaben de tancar altres operacions als concessionaris", explica.