Vídeo: la història d'amor d'una igualadina i un berlinès centra el programa #HistòriesUE

La Mireia i el Jacob es van conèixer estudiant a Suècia d'Erasmus. Ara, viuen a la capital de l'Anoia

12.04.2016 | 07:03

En Max Krüger Prat va néixer a Igualada fa un any i mig i forma part del milió de 'nadons Erasmus' que es calcula que hi ha la UE: fills de parelles que es van conèixer mentre estudiaven amb aquesta beca europea. La història d'en Max i la dels seus pares, la Mireia i en Jacob, centra el vídeo del mes d'abril de la sèrie #HistòriesUE de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

En Jacob és de Berlin i la Mireia d´Igualada, els dos es van conèixer a principis del 2006 quan feien un Erasmus a la Universitat de Linköping, a Suècia. Segons un estudi sobre l'impacte del programa Erasmus de la Comissió Europea, els joves que han participat en aquest programa no només adquireixen coneixements acadèmics i aptituds professionals valuoses, sinó que assoleixen una major amplitud de mires i més capacitat d'establir relacions socials.

El vídeo, de poc més de 2 minuts, es pot veure al canal de Youtube de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i també es difondrà aquest dilluns al vespre al programa 'Valor Afegit' de TV3.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema