L'exalcalde de Martorell, Salvador Esteve, va rebre aquest dilluns un la medalla de bronze amb distintiu blau dels Mossos d'Esquadra "per la seva vocació de col·laboració amb el cos policial durant la seva etapa al capdavant de l'Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona". Esteve va rebre la distinció en l'acte del Dia de les Esquadres de mans del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un acte que va tenir lloc a l'Auditori Fòrum del Centre Internacional de Barcelona.

Salvador Esteve va assegurar que "aquesta distinció té un component de joia i d'agraïment per la col·laboració que vaig tenir durant vint anys formant part del comitè de l'Escola de Policia en l'etapa d'alcalde i pel suport incondicional quan era a la Diputació de Barcelona". L'exalcalde va elogiar el paper dels cossos de seguretat i va asseguar que cal "estar al seu costat perquè és la nostra policia més propera juntament amb les policies locals".

En la celebració del Dia de les Esquadres es van atorgar 235 medalles i cinc plaques commemoratives a membres dels Mossos, altres cossos policials, la judicatura i la societat civil en reconeixement d'actuacions meritòries. L'acte va tenir les intervencions del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, del conseller d'Interior, Jordi Jané, i del cap del cos dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero.