Calaf estrenarà aquest setembre una nova fira dedicada al món agrari

El certamen neix de la tradició de la zona i vol posar en contacte els professionals del sector

05.08.2016 | 00:00
El certamen neix de la llarga tradició agrícola del municipi

Calaf reivindicarà la seva tradició agrícola amb l'organització d'un nou certamen agrari que tindrà lloc el setembre amb el nom d'Agro Alta Segarra. Aquest projecte dedicat al món de la pagesia neix seguint la llarga tradició agrícola del territori amb l'objectiu de posar en contacte professionals del sector.
L'Agro Alta Segarra es promou amb la voluntat de ser la nova proposta d'espai firal del món agrícola a Calaf. El certamen tindrà lloc els dies 2 i 3 de setembre, i coincidirà amb la festa major del municipi. La fira, que se celebrarà divendres, de 10 del matí a 5 de la tarda, i dissabte, de 10 a 2/4 de 3, estarà situada als terrenys adjacents al pavelló poliesportiu i pretén seguir la llarga tradició agrícola del territori i convertir-se en un esdeveniment professional i dinàmic. Les màquines en moviment seran les protagonistes.
Principalment, l'Agro Alta Segarra es dirigeix als professionals de l'agricultura. Per això, hi haurà demostracions en viu de maquinària agrícola com tractors, sembradores, cultivadores, polvoritzadors, remolcs i trituradores. Aquestes demostracions es combinaran amb ponències sectorials dirigides als professionals del primer sector que també podran visitar l'espai d'exposició amb productes, maquinària i serveis dedicats a la pagesia.
La part lúdica tindrà lloc el matí del dissabte, amb la celebració d'una gimcana on tractors i maquinària agrícola en seran els protagonistes. El certamen està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració d'empreses com ara Solà, FENDT, Massey Ferguson, Case IH i New Holand.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema