Martorell disposarà a partir d'avui de 203 noves places d'aparcament gratuïtes durant tot l'any, amb la inauguració que es preveu per a les 12 del migdia del Parc de les Solanelles, que connecta l'Hospital de Sant Joan de Déu i el cementiri municipal.

El parc oferirà 203 places noves d'aparcament darrere l'hospital, que s'afegiran al centenar que ja hi ha als baixos de la Biblioteca. Es tracta d'una zona on conflueixen diversos equipaments sanitaris, educatius i policials, i per això "és una actuació molt esperada per a molts ciutadans i usuaris dels diferents equipaments que hi ha entre les avingudes de Fèlix Duran i Canyameres i de les Mancomunitats Comarcals", segons ha matisat l'alcalde, Xavier Fonollosa.

L'accés dels vehicles a l'aparcament del parc de les Solanelles serà a través del carrer de Riba-roja i la sortida a l'encreuament de les avingudes de les Mancomunitats Comarcals i de Fèlix Duran i Canyameres. Hi tindrà accés qualsevol vehicle de com a màxim 5 metres de longitud i estarà obert les 24 hores del dia.

Pel que fa al parc, de 5,5 hectàrees, enllaça el barri de Buenos Aires amb el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el cementiri municipal. "Ha estat una obra complexa i de dificultat, però la funcionalitat que tindrà serà determinant perquè és una millora molt destacada per a la mobilitat", apunta l'alcalde.