Un miler llarg de persones ballava al ritme dels grans èxits musicals de l'estiu en la festa Devotion durant la primera nit de la festa major de Piera. No és casualitat que el programa d'activitats engegués amb dues propostes destinades principalment al públic jove -el Holi i la Devotion-, ja que l'aposta d'enguany per part de l'Ajuntament ha estat reforçar el nombre d'actes pensats per a aquesta franja d'edat. "Volíem que tots els públics estiguessin inclosos en la celebració, per això hem reforçat la programació per al jovent, que fins ara trobaven una oferta més reduïda al programa", declara l'alcalde, Jordi Madrid.

Entre el Holi i la Devotion de divendres i el correfoc i els concerts del dissabte, el que sens dubte va tenir més èxit, com ja és habitual a Piera, va ser la Devotion. El festival, que va néixer fa cinc anys com un programa musical a Ràdio Piera i, seguint el model de Flaixbac i Flaixfm, es va traslladar dalt de l'escenari a la vila, ja és un dels actes més esperats pels joves. La celebració acostuma a reunir un públic d'entre 14 i 20 anys.

En aquesta ocasió, els organitzadors van aconseguir la resposta esperada amb més d'un miler de persones de públic , una part important del qual de les poblacions veïnes. "La Devotion es coneix més enllà de Piera i la gent té ganes que arribi", expressava Pau del Pozo, un dels organitzadors. "Estem satisfets del nostre festival perquè som gent de Piera organitzant coses per a Piera, i això té valor. Per això espero que quan nosaltres ens en cansem vingui algú darrere amb ganes de fer el mateix", continua.

Pel que fa a la festa major, s'allargarà fins al cap de setmana que ve i incorporarà com a novetats dues nits de Pierrakes (les barraques amb música organitzades per les entitats) en comptes d'una com fins ara, i el correbars, amb la primera edició. Així es completaran les quatre nits de música festiva. En aquesta festa major se celebra, a més, el 40è aniversari del concurs de teatre amateur, un dels esdeveniments culturals més destacats de la població.

El consistori destina 40.000 euros a la programació.