Consum tindrà una superfície comercial al centre d'Igualada de gairebé 1.300 m2. Un nou supermercat gran, un model de superfície que en els darrers anys s'ha anat instal·lant a la capital de l'Anoia. El darrer, aquest mateix any, va ser Aldi, a la zona de l'estació d'autobusos, molt a prop d'on també hi ha un Carrefour.

Aquest nou supermercat ocuparia els baixos de la promoció d'habitatges que vol dur a terme l'empresa Gestilar (Gestilar Igualada SL) a les finques que hi ha entre els carrers de l'Aurora i del Clos, als antics terrenys de l'empresa de cal Font. Es tracta d'una promoció de 52 habitatges que l'empresa, a la seva pàgina web, diu que són de 2, 3 o 4 habitacions.

El projecte de Gestilar preveu que tota la planta baixa d'aquesta promoció es dediqui a ús comercial i, inicialment, també preveia que hi hagués dues plantes subterrànies dedicades a aparcament (una per a ús dels veïns i una segona, en el nivell -2, per a ús del supermercat). Ara, però, l'empresa promotora ha canviat de plantejament al·legant complicacions tècniques a l'hora de construir els soterranis i ha plantejat a l'Ajuntament fer el projecte amb només una planta subterrània i utilitzar el pàrquing que té l'empresa Saba en aquest indret per a ús de la instal·lació.

El supermercat compta que requereix 40 places, que reservaria en el pàrquing Saba. El govern municipal d'Igualada està d'acord amb aquesta solució i a suprimir aquesta segona planta del projecte, però ha requerit a l'empresa que construeixi un passadís inferior entre la zona comercial i el pàrquing per tal que els clients del supermercat no passin amb el carro de la compra pel carrer. La construcció d'aquest pas passava anit a aprovació del ple municipal.

La galeria subterrània, segons la petició que ha fet arribar l'empresa a l'Ajuntament d'Igualada, és de 58,85 m2. En ser un espai públic, a part de l'aprovació per part del ple, caldrà un període d'exposició pública.