El jurat professional del concurs Joves per la Creativitat 2017 ha triat, per pintar amb grafit a la façana del futur espai per a joves de Cal Badia, l'obra de Roger Ribera i Manuel Orgaz, dos joves igualadins amb trajectòria dins del món dels grafits sota els noms de Yena Grafiti i Lolo Elemak.

El concurs es va obrir a tot l'àmbit geogràfic català, amb la voluntat de donar a conèixer el projecte. L'Ajuntament ha rebut nou propostes, quatre de les quals han estat creades per artistes d'Igualada. El jurat ha estat format per Patrícia Illa com a regidora d'Ensenyament i Joventut, Laura Descàrrega de l'equipament juvenil La Kaserna, Xavier Mula com a il·lustrador i professor de l'Escola d'Art Gaspar Camps, Hernan M. González i Alba Prat com a representants del grup de joves de Cal Badia, Pau Duran com a president de l'Associació Juvenil La Coll@nada, i Arcadi Poch, responsable de cultura de la marca Montana Colors.

És previst que, durant la primera setmana del mes de juny, ja es pugui començar a pintar la façana de l'espai de Cal Badia.