Els dies 26, 27 i 28 el passeig Verdaguer d'Igualada acollirà la mostra de comerços, entitats i artesans; la plaça Cal Font, els concessionaris amb les novetats en automoció; la rambla Sant Isidre, el TastAnoia; el carrer Òdena cantonada amb la rambla els Balls, el campionat d'escacs, una pista de skates i una exhibició de grafits; i la rambla General Vives, la Mostra de Formatgers Artesans de Catalunya i una subhasta de quadres solidària. I la ciutat també tindrà un campionat de futbolí a la plaça del Pilar, demostracions d'habilitat d'escultures amb motoserra a la plaça Pius XII i, a la plaça de l'Ajuntament, activitats infantils. FirAnoia vol fer de la mostra una gran festa comercial i cultural escampada per diferents punts de la ciutat. Ahir es van presentar els actes.

El divendres a les 6 de la tarda començarà l'activitat i els organitzadors volen que hi hagi una activitat continuada fins a les 9 de la nit del diumenge, moment de la clausura. Hi participaran 107 comerços, 42 artesans, 10 entitats, 15 cellers, 27 restaurants, 10 formatgers i un centenar d'antiquaris.

A part dels estands comercials, destaca un any més la mostra TastAnoia, una proposta gastronòmica de FirAnoia, que pren més pes en aquesta sisena edició i omple la rambla de Sant Isidre de vins, tapes i activitats gastronòmiques per a totes les edats durant els tres dies de FirAnoia. A l'oferta de productes alimentaris i de beure, que el visitant podrà degustar amb tiquets a partir d'un euro i mig, se li suma una programació de qualitat amb activitats gastronòmiques per a totes les edats que tindran lloc a «La terrasseta del TastAnoia», situada al bell mig de la rambla Sant Isidre.

A la rambla General Vives, el dissabte i el diumenge, hi haurà una mostra de formatges a càrrec de l'Associació de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà.

Les activitats començaran dissabte a la una del migdia amb el tast de formatges artesans, al vespre, a dos quarts de nou tindrà lloc un dels plats forts de la programació; el segon concurs amateur per parelles, un concurs per a aficionats al vi i altres begudes, no professionals, que vulguin passar una bona estona intentant encertar els productes oferts en cinc copes.

Diumenge a dos quarts de dotze s'oferirà un taller infantil de galetes i a la una del migdia, un altre taller per a nens i nenes per aprendre a fer mató. A la tarda, a les sis, serà el torn del Tastabirres, un tast de cerveses a càrrec de La Lenta - Espina de Ferro i Tous d'Anoia.

La mostra TastAnoia estarà ubicada al centre d'Igualada, a la rambla Sant Isidre, on el visitant trobarà un gran taulell perquè pugui triar entre més de 30 vins de la comarca i les parades dels restaurants, comerços i artesans, que oferiran les seves tapes.