Olesa de Montserrat començarà a encendre l´enllumenat nadalenc als carrers i espais públics a partir d´aquest dilluns 27 de novembre. La Brigada Municipal és l´encarregada de l´encesa i es fa de manera progressiva per un tema logístic de recursos tècnics i mitjans materials que impossibiliten fer-la de cop en un sol dia. A partir del dia 6 de desembre, pel pont de la Puríssima, la previsió és que tot el municipi ja estigui il·luminat i tot Olesa ja estigui immersa en l´ambient nadalenc. La il·luminació restarà encesa fins al dia de Reis, ja que es començarà a desmuntar a partir del 8 de gener.

Aquest any l´Ajuntament d´Olesa ha fet l´adjudicació dels llums de Nadal a una empresa nova,que aportarà un canvi de les figures i cortines de llum i l'arribada de l'enllumenat tipus LED, que és menys contaminant que el tradicional de fil lluminós i que representa un important estalvi energètic i econòmic.

Les figures són diferents als d´altres anys, més modernes i actuals, tot i que es respecta la temàtica nadalenca i predominen els colors verds i vermells característics d´aquestes festes. També s´incorporen motius geomètrics i vegetals.

Els carrers que es guarniran seran els mateixos d´altres anys amb l´afegit del carrer Coscoll, i es reforçarà també la il·luminació del recorregut que fa la Cavalcada de Reis a la zona dels Closos. Aquí, aquest any la Brigada tornarà a muntar un arbre gegant de 12 metres d´alçada a la rotonda i també es guarniran la resta de les oliveres representatives de les entrades del municipi.

Els edificis municipals també es decoraran. Destaca la il·luminació de la Torre del Rellotge, on es farà l´encesa del llums en la celebració de la festa de Cap d´Any, i l´arbre gegant de tres dimensions i de fins a 10 metres d´alçada que s´instal·larà a la plaça Fèlix Figueras i Aragay, davant de l´Ajuntament.