El conjunt de paradistes del mercat municipal d'Olesa de Montserrat ha constituït una nova associació de paradistes, que hauria de ser un nou pas en l'intent de revitalitzar aquest espai de venda. Neus Valldeperas, secretària, ha explicat al web municipal que «hi ha moltes ganes de reformar determinats aspectes del mercat, com per exemple impulsar un nou horari o el repartiment de les vacances entre les diferents parades». El regidor de Promoció Econòmica, Dídac Solà, n'ha fet una valoració positiva perquè considera que ha de contribuir en la dinamització d'aquest espai comercial del municipi.

L'objectiu tant de la regidoria com dels paradistes del mercat municipal és incentivar l'afluència de públic i arribar a la població que no acudeix al mercat a comprar.

La nova junta de l'associació de paradistes està formada per Marc Rafa, com a president; Neus Valldeperas, com a secretària; i Carles Casals com a tresorer. Els vocals són Joan Manel Belmonte, Eli Sánchez i Maribel Serra. Neus Valldeperas ha destacat que la junta té moltes ganes d'entomar el repte i d'introduir determinats canvis per fer evolucionar el mercat municipal.

Una de les primeres mesures que es prenen és fer un repartiment de vacances entre les diferents parades per tal que durant el període d'estiu el client pugui comprar-hi peix, carn i fruita encara que el seu lloc habitual tingui la persiana abaixada uns quants dies aquests mesos.