Els prop de 400 supervivents de l'última tragèdia a les aigües del mar Mediterrani van arribar ahir a Sicília, on van desembarcar juntament amb els 25 cadàvers del naufragi ocorregut abans-d'ahir davant de les costes de Líbia.

Itàlia continua rebent centenars d'immigrants cada dia, que són traslladats a territori italià després de ser socorreguts a les aigües del Canal de Sicília quan es troben a bord de llanxes pneumàtiques o barcasses inestables que els condueixen a situacions de perill i, fins i tot, en alguns casos, a naufragar.

Una font de la Guàrdia Costanera italiana va informar a Efe que tot just dimecres s'havia prestat auxili a gairebé 1.200 immigrants en diverses operacions i dispositius desplegats a la Mediterrània, i s'esperava que aquestes persones arribessin a territori d'Itàlia en els pròxims dies.

D'aquests 1.200 immigrants, 381 viatjaven en una barcassa que va naufragar a prop de l'àrea en què va enfonsar-se l'embarcació en què van morir almenys 25 persones i, en la qual, segons el relat dels supervivents, viatjaven entre 400 i 600 immigrants, de manera que podria haver-hi desenes de desapareguts.