Un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona va desmantellar una xarxa de distribució de droga als barris de Camp Clar i del Pilar i va finalitzar amb tres escorcolls en domicilis i quatre detencions. Segons fonts policials, els agents van intervenir 450 grams d'heroïna, 620 d'haixix i 53 de cocaïna, així com dues navalles, bàscules per pesar i bosses per a la seva distribució, 840 euros en efectiu, un vehicle i una pistola de descàrregues elèctriques. L'operació no es dóna per finalitzada, continuen les investigacions per detenir un home i una dona espanyols que es creu que també hi estan implicats.

Un mecànic de 65 anys va morir ahir cap a tres quarts de deu del matí quan li va caure a sobre un elevador elèctric al taller de Barcelona en què treballava, situat al carrer de Rocafort de la Ciutat Comtal. La víctima és un home de 65 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l'Hospitalet de Llobregat.

El mecànic va quedar atrapat sota l'aparell, el responsable del taller va sentir el cop i va trucar als equips d'emergència, però no van poder fer res per salvar la vida de l'home.

Els Mossos d'Esquadra han detingut 29 persones, i n'han imputat 14 més, per pertànyer a grups criminals que es feien passar per falsos revisors o comercials de les companyies de la llum i del gas per entrar en pisos de persones d'edat avançada i robar joies i diners. Les investigacions, que han permès resoldre 160 casos, es van iniciar el febrer del 2014 en detectar-se un augment de denúncies de víctimes que explicaven que persones vestides d'operaris de llum o del gas els entraven a casa, i mentre un els entretenia amb l'excusa de comprovar comptadors, endolls i altres aparells, l'altre robava el que trobava de valor.