Un dels autocars que s'havien desplaçat des de Riudoms fins a Barcelona per participar a la Via Lliure es va incendiar fins a quedar calcinat aquest divendres a la nit, sense causar ferits. Els fets van passar a dos quarts de deu de la nit al quilòmetre 1 de la T-310, a la rotonda Mas Sedó, en el terme municipal de Reus però a pocs quilòmetres de Riudoms, quan les 56 persones que viatjaven a l'autobús van sentir una forta olor de gasolina. Els ocupants del vehicle van baixar pel seu propi peu i van desocupar l'autobús, que va començar a cremar fins a quedar completament calcinat. En l'accident hi van participar quatre dotacions de bombers i el trànsit de la carretera es va haver de desviar.

Els organitzadors de l'expedició d'autobusos, l'ANC de Riudoms, han celebrat que tot quedés en un ensurt, però han lamentat en declaracions a l'ACN les condicions amb les que es trobaven alguns dels sis autobusos contractats per cobrir el trajecte entre Riudoms i Barcelona per participar en la mobilització.

Un altre autocar de la mateixa companyia els va recollir al lloc de l'incendi i els va traslladar fins a Riudoms per acabar el viatge.