La Federació d'Associacions de Pares i Mares de l'Alumnat (FAPA) de Giner de los Ríos ha demanat a la Comunitat de Madrid que retiri el llibre de 6è de primària de ciències socials que s'usa en alguns col·legis per incloure "continguts esbiaixats". El llibre, de l'editorial MacMillan, demana que s'ordeni a quatre ministres d'Educació per ordre cronològic i tots són del PP, va explicar José Luis Pazos, que va recordar que a Espanya hi ha hagut ministres de diversos partits, a més de Mariano Rajoy, Esperanza Aguirre, Pilar del Castillo i José Ignacio Wert, que són els que es proposen. "No sembla el més adequat perquè n'ofereix una visió bastant parcialitzada", va assegurar el representant de l'associació.

A més, la FAPA considera que tampoc és adequat "el panegíric" que s'inclou sobre l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre, de la qual es diu que va obtenir "un rècord de vots", i ofereix la idea que va portar "la modernitat a la regió".

"No demano que es posi en un llibre l'Operació Púnica, però no em sembla ajustat el que apareix aquí", va dir Pazos. La Comunitat de Madrid va assegurar ahir que investigarà el llibre.