El rei Carles III reprendrà la seva activitat pública els pròxims dies

El monarca britànic visitarà amb Camil·la Parker un centre "de tractament oncològic" dimarts vinent

El rei Carles III i la reina Camil·la Parker

El rei Carles III i la reina Camil·la Parker / Palau de Buckingham

EP

Després de les alarmants informacions que hi ha hagut sobre l'estat de salut del rei Carles III, el Palau de Buckingham ha emès un comunicat aquesta tarda informant que el monarca reprendrà la seva activitat pública en els pròxims dies.

"El Rei Carles III reprendrà ben aviat els seus deures de cara al públic després d'un període de tractament i recuperació a conseqüència del seu recent diagnòstic de càncer" han confirmat.

A més, han revelat que la pròxima visita serà "conjunta" amb la reina Camil·la Parker "a un centre de tractament oncològic, dimarts vinent, on es reuniran amb especialistes, metges i pacients".

Aquesta visita serà la primera "d'una sèrie de compromisos externs que el rei Carles III emprendrà durant les pròximes setmanes" han explicat. "A més, el rei i la reina rebran a Ses Majestats l'emperador i l'emperadriu del Japó per a una visita d'Estat al juny, a petició del Govern" han afegit.

D'aquesta manera, la casa reial britànica fa callar els rumors que han sorgit durant les últimes hores i confirma que l'estat de salut del rei Carles III està millorant.