Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes i una dona, tots de nacionalitat senegalesa i veïns de Salou, pels aldarulls que es van produir al municipi l'11 d'agost després de la mort d'un compatriota en una operació contra el top manta, informa la policia catalana.

Amb aquests arrestos, practicats dijous a la tarda, ja són onze els detinguts per aquells aldarulls. La dona, de 22 anys, va arrossegar presumptament contenidors per barrar el pas dels vehicles policials i dificultar l'actuació de la policia, i està denunciada per un delicte de desordres públics.

A dos homes se'ls imputen per desordres públics, ja que suposadament van obstaculitzar les vies del tren i van tirar pedres i pals contra els agents, amb el balanç d'un policia lesionat. Al quart detingut, un home de 30 anys, se li imputa un delicte de desordres públics per llançar objectes contundents contra vehicles policials. A l'últim detingut, se li imputa un delicte de desordres públics i un altre de danys en vehicles policials. Està previst que avui passin a disposició judicial.