El cap de setmana es presenta amb un temps tranquil, però caldrà estar atents ja que en certs punts poden caure alguns plugims, segons el Servei Meteorològic de Catalunya.

Dissabte, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos al litoral i al prelitoral, més trencats al centre del dia al sector central. Al llarg de la tarda la nuvolositat augmentarà a la resta de la meitat est, al Pirineu i al Prepirineu, així com a la resta del territori al final del dia.

Quant a la pluja, a partir de migdia s'esperen alguns ruixats minsos als dos extrems del litoral i del prelitoral, més continuats a partir del vespre al sector sud.

Les temperatures mínimes seran similars o lleugerament més altes al litoral sud. Oscil·laran entre 2 i 7 ºC al Pirineu, però lleugerament més altes al vessant nord, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, a l'est de la depressió Central i a la meitat nord del prelitoral, entre 6 i 11 ºC a l'oest de la depressió Central, al litoral nord i a la resta del prelitoral, i entre 11 i 16 ºC al litoral central i sud. Les màximes baixaran lleugerament als dos extrems del litoral i prelitoral, seran similars o lleugerament més baixes a la resta del sector i semblants a la resta del territori. Oscil·laran entre 16 i 21 ºC al Pirineu, al Prepirineu i al litoral i prelitoral nord i sud. A la resta del territori voltaran entre els 18 i 23 ºC.

Diumenge, la presència de núvols serà menor, sobretot al migdia, quan aquests es trencaran. Les pluges, per la seva banda, poden caure al quadrant nord-est i de la resta del litoral i prelitoral, sobretot al sector sud. A partir de llavors es restringiran al terç sud i al quadrant nord-est. Seran d'intensitat feble en conjunt, localment moderades a l'extrem sud del territori. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants al quadrant nord-est i al litoral i prelitoral sud, localment abundants a l'extrem sud, mentre que a la resta seran minses.