Una dona d'entre 35 i 40 anys d'edat i dues de les seves tres filles, una nena de deu anys i una altra nena de pocs mesos d'edat, van morir ahir al vespre en caure des d'un tretzè pis del barri de la Devesa de la ciutat de Girona, segons van informar a Efe fonts policials.

El tràgic succés va tenir lloc al voltant de tres quarts de vuit del vespre al número 63 del carrer de Joaquim Vayreda, situat al barri de la Devesa de la capital gironina, i, segons apuntaven els primers indicis, la mare s'hauria llançat al buit amb dues de les seves filles des d'una finestra del despatx d'arquitectura que compartia amb el seu marit, situat al tretzè pis de l'immoble. Tot i això, no es destacava cap hipòtesi.

Anit, a l'hora de tancar aquesta edició, els Mossos d'Esquadra estaven intentant localitzar el marit de la víctima així com també l'altre fill del matrimoni, també de curta edat.

Per la seva banda, el jutjat d'instrucció de guàrdia de la ciutat de Girona i els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació d'aquest cas, segons van assegurar les mateixes fonts consultades.