Un important membre del grup xiïta libanès Hezbol·là, Samir Qantar, que va estar pres a Israel, va morir dissabte a la nit en un bombardeig aeri de l'exèrcit israelià als afores de la capital siriana, Damasc, segons va informar ahir l'organització libanesa en un comunicat. "El degà dels presoners libanesos va morir dissabte a la nit quan avions de l'enemic sionista van bombardejar un edifici residencial a Yaramana", a la perifèria de Damasc, va informar la nota.

La televisió del grup xiïta Al Manar va precisar que quatre míssils llançats pels "enemics" van caure a l'edifici on presumptament s'allotjava Qantar, la qual cosa va produir la seva completa destrucció. El seu germà Basam també va anunciar-ne la mort i va afegir que la seva família "va tenir l'honor d'unir-se a les famílies dels màrtirs", sense especificar les circumstàncies de la seva defunció de Samir, segons van informar mitjans libanesos.

Per la seva banda, el govern israelià no va confirmar ni va desmentir la seva responsabilitat en l'atac, encara que alguns familiars de les víctimes de Qantar van afirmar que amb la seva mort "es fa justícia". L'agència oficial de notícies siriana, SANA, va confirmar la defunció i va qualificar l'atac de bombardeig "terrorista agressor".