La Secció Setena de l'Audiència Provincial de Madrid ha desestimat la petició de la defensa de Miguel Ángel Flores d'anul·lar parcialment el procés, així com d'investigar els exregidors del PP a l'Ajuntament de Madrid Pedro Calvo i Fátima Núñez per la tragèdia del Madrid Arena.

El tribunal va comunicar la seva decisió al final de la primera sessió del judici, dedicada a les qüestions prèvies i que donarà pas avui a la declaració de Flores, que serà el primer dels quinze acusats de respondre les preguntes de les parts.

"No entenem aquesta petició de nul·litat parcial, perquè no depèn ni està relacionat amb una suposada vulneració de drets fonamentals de Flores", va dir la presidenta, que va recordar que la qüestió ja va ser plantejada per l'empresari en la instrucció.

Així, va afegir, "no declararem cap nul·litat parcial de la investigació ni de bon tros ordenarem que segueixi una instrucció que el jutge instructor va declarar conclusa", de manera que el tribunal rebutja que s'investigui els dos exalts càrrecs del PP a l'Ajuntament de Madrid.