Milers d'estudiants universitaris i de secundària es van manifestar ahir per protestar contra la posada en marxa del Decret 3+2, en una jornada de vaga que va tenir més seguiment en els estudis de lletres que en els tècnics.

A Manresa i a Berga, els estudiants universitaris i de secundària també es van concentrar contra l'aplicació d'aquest decret.

A Catalunya, la manifestació més concorreguda a ser a Barcelona i convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i el Front d'Estudiants-Catalunya (FE). La marxa va tenir dos recorreguts diferents, cadascun vinculat a les dues organitzacions estudiantils, encara que van sortir totes de la plaça Universitat. Els participants del Front d'Estudiants, prop d'un miler, van anar pels carrers Pelai i Fontanella, Via Laietana, Jaume I i plaça Sant Jaume, mentre que els del SEPC van anar per la Rambla fins al port de Barcelona, passeig Colom, Via Laietana i Jaume I, i van finalitzar davant la seu del Govern, també a la plaça de Sant Jaume, sense incidents.