El secretari de l'Institut Nóos i assessor fiscal d'Iñaki Urdangarin, Miguel Tejeiro, va negar que la Casa Reial supervisés les declaracions tributàries del grup i l'IRPF d'Iñaki Urdangarin.

En la seva declaració com a testimoni davant l'Audiència de Palma, Tejeiro va afirmar que mai no ha vist a l'assessor fiscal de la Casa Reial, Federico Rubio, i que només va parlar amb ell "dues vegades" perquè li va passar les dades tributàries d'Iñaki Urdangarin relatives als béns que compartia amb la seva dona, la infanta Cristina, per a la declaració d'IRPF de la filla del rei Joan Carles. També va manifestar al tribunal que mai no ha tingut cap contacte amb el secretari de la infanta, Carlos García Revenga, i que tota la seva relació amb l'advocat del rei Joan Carles, José Manuel Romero, va ser un dinar juntament amb Urdangarin sense contingut rellevant.

D'altra banda, la Policia va detenir ahir a Barcelona tres persones i en va imputar dues més, responsables en el seu dia d'empreses de publicitat que van facturar amb l'Institut Nóos entre el 2003 i el 2006, per defraudar, presumptament, dos milions d'euros a la Seguretat Social .

Fonts de la investigació van indicar a Efe que entre els detinguts hi ha Pablo Herrera Fontanals, president d'una associació d'empresaris, investigat en el cas Palma Arena per facturar de forma irregular amb l'Institut Nóos, que poc després va quedar en llibertat a l'espera de ser citat pel jutge.