Una dona està en estat crític i un home va quedar ferit greu com a conseqüència d'un incendi que es va produir ahir al matí en un habitatge d'una sola planta situat als afores d'Alcarràs (Segrià).

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís a dos quarts de 10 del matí, en el moment de l'incendi la dona era dins de la casa i l'home, que era fora, va intentar treure-la de l'habitatge.

Amb l'ajuda d'efectius de la policia local i dels Mossos d'Esquadra, els Bombers van poder evacuar l'interior de l'immoble. A la dona, de 57 anys, la va atendre el personal sanitari i finalment la van traslladar en estat crític a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida (Segrià) en helicòpter, centre al qual també ha estat traslladat l'home en patir cremades greus.

En les tasques d'extinció hi van treballar sis dotacions de bombers, que van donar per controlat l'incendi cap a les 10 del matí. També hi van acudir tres ambulàncies del SEM, tres patrulles dels Mossos i efectius de la policia local.