Un home de 28 anys i de nacionalitat dominicana ha mort aquest divendres a Barcelona en rebre almenys un tret en el transcurs d'una baralla a l'interior d'una discoteca de l'avinguda del Paral·lel. Segons fonts pròximes al cas, el fet ha passat cap a dos quarts de sis del matí, quan la discoteca Koko, freqüentada principalment per persones d'origen caribeny, estava a punt de tancar.

La víctima ha mort en rebre almenys un tret al tòrax, en el transcurs d'una batussa que s'ha iniciat a l'interior del local poc abans del seu tancament i en la qual haurien estat implicades diverses persones.

Un dels participants en la batussa ha desenfundat una arma de foc que portava i ha disparat a la víctima, i tot seguit ha fugit de l'establiment. El personal sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès la víctima a les portes de la discoteca, un cop al carrer, i li han practicat maniobres per reanimar-lo, encara que no han pogut salvar-li la vida.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona dels Mossos s'ha fet càrrec de la investigació per intentar aclarir les circumstàncies del succés. Ahir mantenien totes les hipòtesis obertes en relació amb el mòbil del crim, sense descartar que pugui obeir a un enfrontament entre colles juvenils rivals.

En el marc d'aquesta investigació, la policia catalana ha interrogat els testimonis de la baralla amb la finalitat d'identificar l'autor del tret mortal i ha inspeccionat l'interior de la discoteca per recollir proves.

El local d'oci no va obrir ahir les seves portes com a senyal de dol per la mort del jove dominicà, pare d'un nadó de menys d'un any, segons va informar la discoteca Koko Bcn en un comunicat difós a les xarxes socials.