El candidat de Podem, Pablo Iglesias, va afirmar ahir que "per sobre de les rancúnies i les paraules de qualsevol partit polític" està aconseguir un govern de progrés, per al qual mantindrà, va dir, la mà estesa al PSOE a partir del 26-J. Amb aquestes paraules es va dirigir Iglesias a les més de mil persones que, segons l'organització, no van poder entrar al Teatre Cervantes d'Almeria, lloc al qual s'ha traslladat el míting d'Units Podem a causa de les males condicions meteorològiques que impedien celebrar-lo a l'aire lliure com estava previst.

"La gent humil necessita un govern progressista", "ho tenim molt a prop, guanyarem el PP", va exclamar Iglesias. El líder de Podem va apel·lar de nou a l'acord amb el PSOE, i va assenyalar que és "fonamental guanyar les eleccions al PP" i aconseguir un govern progressista perquè les polítiques d'ocupació i de retallades dels populars ja han demostrat que no serveixen i que són "ineficaces".

"Cal guanyar-los no només per la vergonya que gent sense escrúpols i sense moral segueixi a La Moncloa, sinó perquè han demostrat una enorme ineficiència. Per això, estendrem la mà perquè a Espanya hi pugui haver un govern progressista", va afegir Iglesias, després dels insistents missatges que en els últims dies ha llançat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, perquè aclareixi amb qui pactarà després de les eleccions que se celebraran el proper 26 de juny.