El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va fer una crida, ahir en un míting de CDC a Llagostera, a "donar un missatge clar a les urnes el pròxim 26 de juny" perquè "si no fallem, donarem un impuls definitiu a la qüestió de confiança i aconseguirem que aquesta no sigui dels 135 diputats del Parlament, sinó que sigui revalidada per la gent de Catalunya".

Puigdemont va apel·lar de forma directa als votants gironins, a qui va recordar que "els deures, especialment, els hem de fer la gent de les comarques gironines". Puigdemont, a més, es va mostrar convençut que "a partir del 26 de juny estarem més a prop de la independència que mai".

El President va defensar que "als catalans no ens agradar deixar les coses a mitges" i va apel·lar a donar "un disgust a Madrid" a les generals per deixar clar "als que no ens coneixen prou i ens menystenen" que "allò que vam començar el 27 de setembre, ho acabarem".

El president de la Generalitat va assegurar al Casino de Llagostera que volia ser en aquest acte per donar suport al cap de llista de CDC al Congrés per Girona, Jordi Xuclà, "perquè fa molt anys que batallem junts".