Un home de 48 anys va matar ahir a ganivetades el majordom d'una casa de la zona alta de Barcelona i, posteriorment, va acudir a una entitat bancària pròxima i va assassinar la directora de l'oficina, abans de suïcidar-se llançant-se per un pont perquè l'atropellés un autobús.

Segons fonts pròximes al cas, aquest doble crim, el mòbil del qual s'investiga, va ser comès per un home de 48 anys i nacionalitat espanyola, que també va morir, després de quedar ferit crític per les lesions sofertes en ser atropellat per un autobús. El suposat assassí va matar en primer lloc a ganivetades un majordom d'una casa situada al carrer de Sebastian Bach de Barcelona, encara que el cadàver de la víctima, un home de 48 anys, no va ser localitzat fins a 3/4 de 2 del migdia, quan el propietari de l'immoble va arribar al domicili i va trobar la víctima estesa a sobre d'un gran bassal de sang.

Segons les fonts consultades, l'autor del crim coneixia la primera víctima perquè era assistent a la casa del majordom.

Posteriorment, l'home es va dirigir cap a una oficina del carrer Ganduxer de Barcelona, situada a molt pocs metres del carrer de Sebastian Bach, on passat un quart de 12 del migdia va entrar directament a buscar la directora de l'oficina i li va clavar mitja dotzena de punyalades.

La dona, de 42 anys d'edat, va quedar ferida greu i va ser derivada d'urgència a l'Hospital Clínic de Barcelona, on va morir poc després.

L'home coneixia la víctima, malgrat que els investigadors encara intenten determinar si el seu vincle era professional, d'amistat o de veïnat, entre altres opcions.

Els investigadors també indaguen si existeix alguna vinculació prèvia entre les dues víctimes d'aquest doble crim, més enllà que totes dues coneixien l'assassí.

Des del primer moment, els Mossos d'Esquadra van descartar la tesi de l'atracament, ja que l'actuació de l'agressor no encaixa amb el patró habitual dels assalts a entitats bancàries, segons les fonts.

De fet, quan l'home va entrar a l'oficina es va dirigir directament a la dona, li va clavar mitja dotzena de punyalades i va marxar, sense atacar cap altre empleat ni cap client de l'oficina bancària.

Després de cometre els dos assassinats amb arma blanca, l'home es va dirigir en motocicleta cap a un pont del túnel de la Via Augusta, a l'altura de General Mitre. Després de deixar el vehicle, va saltar pel pont amb la intenció de suïcidar-se.