Un jove va prendre foc ahir a l'interior d'un tren que circulava en el cantó suís de Sant Gallen. L'atacant va causar sis ferits, a alguns dels quals va tallar amb un ganivet, segons va confirmar la policia cantonal.

Quan va tenir lloc l'incendi, unes quantes desenes de passatgers es trobaven dins del tren.

L'autor de l'atac, de 27 anys, va resultar també ferit i va ser detingut per la policia, que va assenyalar, al tancament d'aquesta edició, que la pista terrorista no sembla versemblant i que podria tractar-se d'un crim amb una motivació passional.

Entre els ferits, hi ha un nen de sis anys i tres dones, segons la policia, que va assenyalar que alguns es troben en condició greu.

L'home va utilitzar un líquid inflamable per calar foc al tren i, gràcies a aquest mitjà, les flames van propagar-se ràpidament poc abans que arribés a l'estació de la localitat suïssa de Salez.

Tal com va informar l'agència de notícies suïssa Ats a mitja tarda, fins al lloc dels fets van desplaçar-se ràpidament helicòpters i equips per evacuar i assistir les víctimes. L'estació de Salez estava ahir envoltada d'una forta presència policial i de diverses dotacions dels bombers.