Dues persones van perdre la vida ahir a les carreteres catalanes en l'operació de trànsit del 15 d'agost. El primer dels accidents va tenir lloc a Gualta, al Baix Empordà, en el qual una persona va morir i cinc més van quedar ferides menys greus en topar dos vehicles a la GI-643 al pas per la localitat de Gualta (Baix Empordà), segons va informar el Servei Català del Trànsit (SCT).

L'accident va tenir lloc poc abans de les 10 del matí en l'encreuament de la GI-643 amb la C-31. Les cinc persones ferides van ser traslladades a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Al lloc del sinistre es van traslladar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d'excarceració dels ferits, cinc més dels Mossos d'Esquadra i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més d'un helicòpter medicalitzat.

D'altra banda, a les terres de ponent es va produir també un accident amb unes xifres idèntiques: una persona va morir i cinc més van resultar ferides de diversa consideració, una d'elles greu, en un accident de trànsit que es va produir ahir a la carretera L-310, al terme municipal de Torrefeta i Florejacs (Segarra), on es van veure implicats tres vehicles.

Dos vianants moren atropellats

Dues persones van morir ahir a Barcelona en ser atropellades per un turisme que havia xocat abans amb un altre vehicle. Les dues víctimes mortals d'aquest accident, que es va produir poc abans de tres quarts de cinc de la tarda al Passeig Valldaura de Barcelona, són un home de 62 anys i una dona de 72.

L'accident mortal es va produir després que dos turismes xoquessin i un d'ells investís als dos vianants.