Els presidents de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, i catalana, Carles Puigdemont, presidiran dilluns a València una cimera per fer front comú a favor del Corredor Mediterrani.

Agents econòmics, socials i institucions participaran en aquesta reunió, que se celebrarà a partir de la 11.30 hores al Palau de la Generalitat valenciana, han informat fonts de les dues institucions a través de sengles comunicats.

Puig i Puigdemont mantindran primer una reunió bilateral, la segona que duen a terme els dos presidents després de la que es va celebrar el 16 de maig a Catalunya, en què es va acordar la celebració d'aquesta cimera de València per pressionar el futur govern espanyol perquè compleixi els seus compromisos respecte al Corredor Mediterrani.

Després d'aquesta reunió i l'atenció als mitjans de comunicació, els presidents s'incorporaran a la cimera valencianocatalana, que haurà arrencat a les 12.00 hores al Saló de Corts del Palau, i en la qual participaran la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani i el Fòrum Valencià pel Corredor Mediterrani.