Al principi del dia hi haurà núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral i a punts de la depressió Central. A la resta estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts en conjunt. A partir de mig matí la nuvolositat minvarà, si bé creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors i àrees properes. Al final del dia, arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest del país.

Fins a migdia són probables alguns ruixats al litoral sud. A partir de llavors s'esperen xàfecs i ruixats al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. A banda, és possible que vagin acompanyats localment de tempesta.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al litoral i prelitoral nord, Prepirineu i depressió Central, entre 12 i 17 ºC a la resta del prelitoral i entre 15 i 20 ºC a la resta del litoral. La màxima serà lleugerament més baixa, sobretot a l'interior. Es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, entre 20 i 25 ºC al Prepirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta.

Manresa

El dia començarà amb el cel cobert i plugims febles. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Berga

El cel estarà cobert durant tot el matí. A la tarda el cel estarà molt cobert i es registraran pluges intermitents.

Igualada

El dia començarà amb el cel cobert i plugims febles. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Martorell

Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Puigcerdà

El cel estarà cobert durant tot el matí. A la tarda el cel estarà cobert i poden produir-se xàfecs moderats.

La Seu d'Urgell

El dia començarà amb el cel cobert i es poden registrar plugims febles. A la tarda el cel estarà cobert i hi haurà alguns xàfecs.

Solsona

El dia començarà amb el cel cobert i es poden registrar plugims febles. Cel ennuvolat a la tarda. A última hora del dia apareixeran algunes clarianes.