L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va donar a conèixer ahir el tipus d'acte que pensa organitzar per a la Diada d'aquest any, i que consistirà en una àmplia mobilització des de diferents punts que confluirà en un encreuament de l'Eixample de Barcelona, el del passeig de Gràcia amb el carrer d'Aragó.

Segons un representant de la comissió mobilitzadora de l'ANC, la visualització de la paraula sí serà l'element clau de la Diada d'aquest any, que se celebrarà en un mes, el setembre, en el qual el Govern també preveu la celebració del referèndum d'autodeterminació.

«El sí serà un instrument de treball, en positiu, que suma», van apuntar des de l'organització. La idea és que els catalans que vulguin participar en l'acte de l'ANC parteixin des de diversos punts de la ciutat de Barcelona i «conflueixin» en «un encreuament de l'Eixample», que posteriorment va precisar que serà el del passeig de Gràcia amb el carrer d'Aragó.

L'objectiu és que en aquest punt de trobada «hi hagi un esclat de color», ja que els participants haurien de portar samarretes de diversos colors.